Grønt er godt for øjene, er der nogen der mener. BF-anlægsgartner mener det er godt for sjælen også, og de fleste vil nok kunne give dem ret i, at et smukt veltilrettelagt haveanlæg er noget der giver ro at kigge på. Det er et sted man vil sætte sig på bænken og nyde udsigten, lytte til fuglene og blot lade tankerne flyve.

Et ordentligt haveanlæg er også det første kunderne møder, når de møder op på et firmadomicil, så det er bestemt ingen skade til, hvis det er i en kvalitet der huskes for noget godt. BF-anlægsgartner ApS er din leverandør, hvis kvaliteten tæller.

 

Mange års erfaring med haveanlæg

BF-anlægsgartner beskæftiger idag ca 15 medarbejdere og ejes af Jesper Bach, der trods sin unge alder allerede har mere end 16 års erfaring indenfor haveanlæg. Det både ved nyanlæggelse og vedligehold. Kvaliteten har altid være hans mærkesag, og som medlem af LDA, så vil kunderne trygt kunne gøre brug af de mange services indenfor haveanlæg. Men ingen succes er en selvfølge.

Den starter med en dialog om mål og ønsker til planter og græs, krydret med erfaringer, så kontakt BF-anlægsgartner for en snak, hvis du går med tanker om et nyt haveanlæg. Vi har hovedsæde i Viborg, men betjener kunder fra hele Midtjylland.