Melder behovet sig for en professionel leverandør af ydelser indenfor anlægsgartnerfaget, så er du kommet det rette sted hen med en henvendelse til BF-anlægsgartner ApS. 

Med mere end 16 år indenfor faget, og stadig kun 32 år gammel, så taler vi om en virksomhed der leverer tidssvarende kvalitet med erfaring. Det uanset om du skal have sået græs på store domicil arealer, eller nyanlægning af parcelhus haver. Med ca 15 mand i firmaet, så er vi både fleksible og istand til at tage alt, både store og små opgaver.

 

Vi kan både slå dit græs og sikre at det gror jævnt

Vores arbejdsområder spænder vidt, og vi udfører således alt fra såning af græs, nyanlægning for byggefirmaer, glatførebekæmpelse, beskæringsopgaver, haveanlæg og udføring af havetegninger så du får et bedre overblik før du sætter igang. Vi er dygtige i vores fag, og har en meget høj faglig stolthed.

Dette kombineret med vores medlemskab af LDA, er med til at sikre kunden tryghed når de handler med os. Så kontakt os trygt, hvis de mangler nogen til at slå dit græs, eller vil have lagt en helt ny have. Vi holder til i Viborg, men servicerer kunder fra hele Midtjylland.

Vi kan det hele, og garantere tilfredshed, når blot vi får snakket først.