Det ser ofte så nemt og enkelt ud, når en professionel udfører et stykke belægningsarbejde, at mange fristes til at gøre det selv. Men, næsten ligeså mange må senere erkende, at det er ikke alt der møder øjet. BF-anlæg ApS er et af de firmaer der leverer mere end øjet umiddelbart ser ved første øjekast.

Vi er et professionelt anlægsgartner, som gennem mere end 15 år har arbejdet med belægningsarbejde, og ved hvad det kræver for at resultatet ikke kun er smukt når sidste hånd på arbejdet er lagt, men også mange år frem i tiden. Læs også omkring haveanlæg og græs.

 

Alt i belægningsarbejde

Forud for en given opgave, så er det vigtigt at vi tager en snak om forventninger og ønsker. Taler vi for eksempel om belægningsarbejde, så er det meget vigtigt for os at vide hvilken type trafik området påregner at skulle løfte. Det er også vigtigt om det er overdækket område og hvordan området eventuelt er drænet.

Der er ikke meget sjov ved et pænt udført stykke belængningsarbejde, påtænkt fodgængere og folk der vil nyde solen i kaffepausen, hvis det viser sig at den tunge gods transport skal bruge området også.

Så, kontakt os for en snak om mulighederne, hvis du skal bruge noget professionelt belægningsarbejde. Vi holder til i Viborg, men servicerer kunder fra hele Midtjylland.