Et ordsprog siger ”man får ikke 2 chancer for et godt førstegangs indtryk”, og noget af det første en ny kunde møder når de kommer til en firma adresse, det er udearealerne. Er de velholdte og veldesignede, eller ligner det en undskyldning.

En professionel anlægsgartner kan med meget få redskaber og timer lave gode forbedringer på de fleste udearealer. BF- anlæg ApS er en professionel anlægsgartner virksomhed som står inde for kvalitet. Som medlem af LDA har kunden også tryghed for kvaliteten, da medlemskabet stiller krav til vores produkt.

 

Anlægsgartner der er stolt af sit håndværk

Vi er en større anlægsgartner virksomhed og løfter opgaver for både private, virksomheder og det offentlige. Opgaverne for vores anlægsgartner spænder helt fra såning af græs, anlæg af have, renovering af gamle gårdhaver, snerydning og nyanlæggelse af parcelhus haver, blot for at nævne nogle stykker.

Men fælles for alle opgaver er, at vores anlægsgartner altid starter med et møde med kunden, for at klarlægge hvad det er kunden vil bruge os til. En seriøs tovejskommunikation hvor kundens behov kombineres med gode råd fra os, danner baggrund for de aftaler vi laver.

Vi lever og ånder for kvalitet og aftaler der overholdes. Med mange tilfredse kunder fra hele Midtjylland, bl.a. Viborg, bestræber vi os på at være din fortrukne anlægsgartner.